Paper dress en Poederportret

Vorige week heb ik twee concepten uitgewerkt waar ik al een tijd mee liep.

Paper dress

Als eerste wilde ik graag eens wat doen met de restanten achtergrond rol die ik nog had liggen. Dus heb ik een aantal van mijn vaste team uitgenodigd om eens een jurk te maken van deze restanten. Dus hebben Ashley Wolthers en Elle Drieman een Jurk gemaakt van enkele restanten. 

Bij de fotografie wilde ik een beetje een klassieke fashion/voguestyle gebruiken zoals in de tijd van Avedon gedaan werd. Uiteraard om het echt af te maken ook nog even met mijn Hasselblad 500c/m geschoten. De beelden hiervan moeten nog ontwikkeld worden dus deze komt later. Qua belichting heb ik het ook zo simpel mogelijk gehouden met een Elinchrom ELC500 in de Litemotive en een relfectiescherm. 

Poederportret

Vervolgens was het tijd voor het meeste leuk werk. Het maken van poeder portretten. Dit wilde ik altijd al eens proberen en met het oog op de workshop die ik 27 augustus ga geven bij Studio34x wilde ik hier nog even mee testen. Dus een aantal stukken afschermfolio in de studio opgehangen en met meel aan de slag gegaan!

Mochten er meer mensen die ook en poederportret van zichzelf willen laten maken, zondag 28 augustus houden Ashley en ik een poederportretdag. Klik HIER voor meer informatie