FOTOGRAFIEWORKSHOPS

Naast het fotograferen geef ik ook workshops! In de studio in Nieuw-Vennep geef ik een aantal workshops. Voor iedere workshop geldt een maximum van 10 zodat iedereen de maximale aandacht krijgt. .

De workshop

  • Grootse portreten in kleine ruimtes: Leren overal waar je maar bent een studio te maken.
  • Training; Fotograaf in één week 1-op-1, leer in een week alles wat je met weten om aan de slag te gaan als portretfotograaf in een 1-op-1 situatie.
  • One to One, Leer alles wat jij wilt leren 1 op 1. In 3 uur leer ik je alle trucs die jij nodig hebt voor jouw fotografie. Kosten €250,- zonder model. Model kost €75,- extra. Eventueel ook mogelijk voor kleine groepen: bij 2 personen: €175,- .p.p, bij 3 personen €150,- .p.p, bij  4 personen €125,- .p.p.
  • Shooten en Shoppen: Training waar bij je leert schilderachtige portretten te maken doormiddel van belichting en photoshop
  • Fotograaf in één week 1-op-1: Leer in een week tijd alles wat je moet weten om serieus aan de slag te gaan als fotograaf. Klik HIER voor meer informatie

Op de Agenda:

Online workshops

Voor Café obscura heb ik diverse online workshops opgenomen. Deze kunt u hier vinden:

Facebook Live

Op de Facebook pagina van Ferry Knijn Fotografie staan voor de komende maand ook een aantal korte live video workshops gepland. Op de agenda staan:

Iedere uitzending zal op 19.30 beginnen. Wil je op de hoogte blijven van de Facebook Live workshop? Volg dan de Ferry Knijn Fotografie Facebook pagina

Op aanvraag ben ik ook te boeken voor 1-op-1 sessies, of voor kleine fotoclubjes of trainingen bij fotogroepen. Neem contact met mij op voor de opties.