Gestolen Flitslampen weer terug

30 september 2013  waren mijn flitslampen gestolen tijdens het laden van mijn auto voor een fotoshoot. 2 tassen met daarin mijn Elinchrom BXRi 500 lampen en achtergrond statieven set waren door een onbekende meegenomen. Wegens onvoldoende aanknopingen punten kon ik helaas geen aangifte doen. Bij toeval keek ik zondag avond op marktplaats, en wat zag ik daar? Mijn lampen en de statieven set bij een winkel in Haarlem. Na wat overleg gelijk het 0900-8844 nummer van de politie gebeld. Daar kreeg ik het advies de volgende ochtend te bellen om een afspraak te maken.

De volgende ochtend vroeg mijn wekker gezet om gelijk een afspraak te maken. Om 1 uur mocht ik bij Bureau Haarlem langs komen. Op het bureau ben ik bijna twee uur bezig geweest met het regelen van de aangifte.

De volgende ochtend mocht ik weer komen om samen met hen naar de winkel gaan om de spullen terug te vorderen. Dus om 10 uur zat ik weer op het politiebureau. Daar samen met de wijkagent en de agent van de aangifte een plan van aanpak gemaakt en nog even de procedures doorgenomen en extra kopieën van eigendom papieren gemaakt.

Vervolgens zijn wij naar de winkel gereden. Daar zijn eerst de agenten naar binnen gegaan. Even later kwam de wijk agent naar buiten met het goede nieuws, dat het inderdaad mijn Elinchrom BXRi500 waren! Tevens mocht ik ze na overleg met de OvJ gelijk weer mee naar huis nemen.

U begrijpt hier zit een gelukkige fotograaf. Graag wil ik bij deze mijn dank uitbrengen naar de agenten van regio Haarlem voor hun hulp!