Portretstudio

Mijn doel is om u te fotograferen zoals u bent door middel van ouderwets vakmanschap qua belichting en visagie waardoor er zo min mogelijk in de nabewerking gedaan hoeft te worden. Bij mij gaat het niet om het afleveren van zoveel mogelijk foto’s maar om foto’s af te leveren waar u trots op bent iedere keer als u er naar kijkt! Samen met mijn team zorgen wij voor een unieke ervaring bij mij op de studio, bij u thuis of op locatie. 

De studio bevind zich in Nieuw-Vennep vlak na afslag Nieuw-Vennep op ongeveer 5 minuten van Schiphol. Vlak bij de studio ligt ook het Gedsewoud en de Amsterdamse waterleiding duinen wat ideale locaties zijn voor buitenportretshoots. 

 

Portretfotografie sessie Folio Box

Een portretfotografie sessie duurt 2 tot 3 uur en is inclusief visagiste voor 1 tot 5 personen. Dus of u alleen van u zelf of uw partner/vriend(in)/dochters/zonen of het hele gezin een portretfotografie fotoshoot wilt, alles is geregeld. Na de sessie gaan wij 15 samen foto's selecteren en deze krijgt u geprint nabewerkt in een in Italie handgemaakt houten kist met daarin een echt lederen map voor 15 10x8' prints in passe-partouts. De kleuren voor deze kist en map kan naar uw smaak worden aangepast. Uiteraard kunt u ook losse prints bij bestellen. 

Deze portretfotografie is €1.250,- compleet inclusief boven genoemde.   

Art Prints **

 Ferry Knijn Fotografie 2015
  • 30x45 print in 45x60 lijst  € 350,- 
  • 40x60 in 50x70 lijst  € 375,-

**incl, lijst met artglas en passe partout

Prints Small

  • 10 x 15cm € 2,50
  • 13 x 18 cm € 4,00
  • 25 x 16 €10,-  

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% btw en excl reis- en locatie kosten

Portretfotografie aanvragen

Uw naam *
Uw naam