Portretstudio

Mijn doel is om u te fotograferen zoals u bent door middel van ouderwets vakmanschap qua belichting en visagie waardoor er zo min mogelijk in de nabewerking gedaan hoeft te worden. Bij mij gaat het niet om het afleveren van zoveel mogelijk foto’s maar om foto’s af te leveren waar u trots op bent iedere keer als u er naar kijkt! Samen met mijn team zorgen wij voor een unieke ervaring bij mij op de studio, bij u thuis of op locatie. 

De studio bevind zich in Nieuw-Vennep vlak na afslag Nieuw-Vennep op ongeveer 5 minuten van Schiphol. Vlak bij de studio ligt ook het Gedsewoud en de Amsterdamse waterleiding duinen wat ideale locaties zijn voor buitenportretshoots. 

Klik hier voor mijn actuele prijslijst

 

 

Bruiloft fotografie

Je mooiste dag wil je natuurlijk goed en sfeervol op de foto gezet hebben door een professionele fotograaf. Naast mijn studio werk doe ik ook zeer veel reportage en bruidsfotografie. Mijn werkwijze is tijdens de dag een zo mooi mogelijk reportage te maken tijdens de momenten dat jullie willen door meer reportage stijl te fotograferen tijdens de ceremonies, maar meer editorial tijdens de echte portretsessies. 

Klik hier voor mijn actuele prijslijst

 

 

 

 

Portretfotografie aanvragen

Uw naam *
Uw naam