Muzikanten en artiesten promotie pakket

Contact

Uw naam *
Uw naam

Als muzikant en artiest zijnde is naast je muziek ook beeldmateriaal steeds belangrijker voor je promotie op internet, social media en bij boekers. Daarom heb ik nu speciaal voor artiesten en muzikanten een aantal pakketten gemaakt waarbij ik je hier goed mee kan helpen! 

Naast het maken van goede portret en promotie foto's kunnen we ook een complete EPK maken met een combinatie van foto's en video om je profesioneel te promoten on- en offline!

Download hier mijn prijslijst

Naast mijn eigen studio in Nieuw-Vennep is er ook een optie om op te nemen bij de Piano winkel van Rene van Beeck bij de Westergasfabriek (letterlijk naast de DWDD studio).

Neem contact met mij op voor meer informatie via 06 52 62 73 34 of via het formulier