Waar:        
Studio34x Almere
Wanneer:    
17 mei
Voor wie:    
Fotograferen die portretten en live foto’s willen maken van muzikanten.
Prijs:       
€75-  incl. BTW
Aantal:        
Minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers

PROGRAMMA

Als muziek- en portretfotograaf zijnde heb ik regelmatig geweldige (jazz-)artiesten en muzikanten mogen fotograferen. In deze workshop krijg je lezing over de geschiedenis van Muziekfotografie door Wim van Zon en leer ik je het fotograferen van muzikanten voor portretten als wel live spelend, dus, het analyseren van de plek waar je bent, maken van connectie, plaatsen van het licht en eventueel maken van een kleine set. Maar ook werken met wat je krijgt in podium situaties die vaak minder dan ideaal zijn. Bij de workshop zal Gidon Nunez Vaz en zijn bassist aanwezig zijn als modellen en muzikanten!

19.00 - 19.15: introductie

19.15 - 20.00: Lezing Wim van Zon
Lezing over de geschiedenis van de muziekfotografie over onder andere het belang van de fotograaf voor de artiest en visa versa

20:00 - 21.00 Uitleg portret en live door Ferry Knijn
In dit gedeelte leer ik je hoe ik ik het live fotograferen van muzikanten aanpak en hoe je snel portretten kan maken met continulicht

21.00 - 21.45: portretten maken
Zelf portretten maken van de muzikanten

21.45 - 22.30ish: Live jazz
Nu zal wordt het tijd voor live jazz, we zullen een mooi podium opstelling maken waarbij je live spelende jazz muziekanten kan fotograferen.

Het is een jazz avond dus passende kleding is wel gewenst. en des te leuker met de live foto’s!

INSCHRIJVEN

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen de factuur, na betaling van de factuur krijgt u de bevestiging.

Uw naam *
Uw naam
Checkbox