Workshop: Grootse portretten in kleine ruimtes

Waar:        
Studio Nieuw-Vennep
Wanneer:    
16 september (nog 3 plaatsen)
21 oktober (VOL)
4 november
Voor wie:    
Fotografen die graag mooie portretten willen maken, maar vaak geen grote ruimte hebben. Dus eigenlijk hoe creëer je een studio waar je ook maar bent!
Prijs:       
€100,-  incl. BTW en lunch
Aantal:        
Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers

PROGRAMMA

Als muziek- en portretfotograaf zijnde heb ik vaak portretten moeten maken op locatie in kleine kleedkamers of kantoorruimtes. Daarnaast was mijn eerste studio niets meer dan mijn eigen huiskamer waar net aan een achtergrondrol in paste en ik 3 bij 3 meter werkruimte had. In deze workshop ga ik u alles leren om ook in kleine ruimtes toch grootse portretten te kunnen maken.
 

10.00 - 10.15: introductie

10.15 - 11.15: Theorie
We beginnen eerst met een stukje theorie, over hoe licht en flitsers werken. Daarna gaan we langzaam alles opbouwen. We beginnen met een aantal natuurlijk licht oefeningen en kijken naar licht en bouwen dan vervolgens uit naar diverse situaties en opstellingen. Ik ga je laten zien hoe verschillende lichtvervormers werken zoals paraplu's en softboxen, reflectoren etc. Samen gaan we continu een mix doen van uitleg en zelf fotograferen.

Mocht je vragen hebben waar je in de praktijk tegen aan loopt, geef het aan dan gaan we deze situaties uitwerken.

13.00 - 13.30: Lunch
Spreekt voor zich. Indien dieetwensen laat dit op tijd weten!)

13.30 - 16.00: Vervolg
Na de lunch gaan we verder met waar we voor de lunch zijn gebleven. 

Na deelname aan een workshop krijg je ook toegang tot Ferry Knijn Extra! Op deze afgeschermde pagina plaats ik bijna wekelijks video's en tips, tricks en beantwoord ik vragen op het gebied van fotografie op het gebied van fotografie. 

INSCHRIJVEN

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen de factuur, na betaling van de factuur krijgt u de bevestiging.

Naam *
Naam
Inschrijven