Workshop Fotograferen als Rembrandt en Dansfotografie

Hi,

Excuses voor de fans, maar ben afgelopen weken erg druk geweest en had even geen tijd voor de blog!

Fotograferen als Rembrandt

Afgelopen week heb ik weer twee workshops gegeven. De eerste was vrijdag bij Sigma Benelux. Daar heb ik de workshop "Fotograferen als Rembrandt" gegeven. Okke was mee als model. Het was weer een leuke groep van deze keer 8 mannen! 

Dansfotografie in Almere

Gisteren heb ik bij Studio 34x in Almere de workshop Dansfotografie in de studio gegeven met Nienke Knop en Okke Braaksma als modellen. Het was een zeer leuke enthousiaste groep en Studio 34x blijft ook altijd een top plek om te werken. Ook voor de verandering weer eens met de  Broncolor Siros lampen gewerkt (lees mij review hier). Was even wennen maar ook wel weer mooi. Voor de liefhebbers, misschien ga ik hem misschien 14 mei weer geven bij voldoende animo, neem even contact met mij op als je interesse hebt!