What's in my bag: Thinktank Airport security v3.0

Het is weer even gelden dat ik voor het laatste een blog geplaatst heb, momenteel ben ik vooral bezig met het maken van video's voor op mijn youtube kanaal en vergeet ze helaas vaak ook op mijn website te plaatsen, maar ga het vanaf nu beter proberen bij te houden! Deze week heb ik een video waarin ik laat zien welke camera's en objectieven en gear ik meenemen naar grote portretfotografie opdrachten in mijn ThinkTank Airport Security v3.0!

Mijn Fujifilm kits

In de ThinkTank Airport Security v3.0 past mijn hele huidige Fujifilm systeem en nog meer, ik heb hem een beetje op de groei gekocht. Maar wat gaat er dan allemaal standaard mee:

 • GFX50s
 • X-H1
 • X100f of X-Pro1
 • GF45mm 
 • GF63mm
 • GF110mm
 • XF16mm
 • XF10-24
 • XF16-55
 • XF56 1.2 APD
 • Licht Meter
 • Grijskaart
 • Kabels en laders
 • Batterijen
 • Profoto Triggers

Extra kan er nog bij:

 • XF50-140
 • XH23mm 1.4
 • Speedlight