Sigma Photokina nieuws

Vanavond ben ik op de perspresentatie geweest van Sigma Benelux vlak voor de start van de Photokina 2016. De avond begon met een buffet in het Flora in Keulen. Daarna werden de nieuwe Sigma objectieven geïntroduceerd:

SIGMA 85mm F1.4 DG HSM ART

EINDELIJK is hij hier, mij lang verwenste lens de Sigma 85mm 1.4 Art. Ik loop al twee jaar bij Sigma te vragen naar dit objectief en eindelijk is hij dan vanavond aangekondigd! Hoop hem snel te kunnen testen! 

 

 

SIGMA 12-24mm F4 DG HSM

Een andere lens die door vele verzocht was, was een 12-24. Ik ben gek op mijn 20mm 1.4 art en denk dat dit een mooie voorloper is straks op de 24-70 en 70-200?

In ieder geval er is weer een mooie landschaps- en architectuurobjectief toegevoegd aan de Art line!

 

 

SIGMA 500mm F4 DG OS HSM

Als laatste is de Sigma 500mm toegevoegd aan de Sports lijn! Een geweldig objectief voor de doorgewinterde sport- en natuurfotografen! 

Ik heb de nieuwe Sigma objectieven nog niet kunnen testen, dus ik hoop een deze dagen dit wel te kunnen doen een snelle review te geven!

Meer Photokina nieuws!

De komende dagen zal ik samen met Bas de Photokina bezoeken en we zullen regelmatig nieuws plaatsen! Dus houd de site en Facebook in de gaten!