Portretten met natuurlijk licht

Zo deze week ook weer nieuwe video gepost. Momenteel ben ik bezig met een hele serie portretten met natuurlijk en continu licht. Deze week laat ik zien hoe je met raamlicht en een reflectiescherm al verschillende looks kunt creëren. De laastste rijd begin ik steeds meer portretfoto's te maken met natuurlijk licht. Met een paar kleine aanpassingen heb ik mijn studio bruikbaarder gemaakt voor portretfotografie gemaakt. het is echt een wonder wat een paar platen piepschuim en wat vitrage kunnen doen! 

Hier onder heb ik ook de foto's even los dat je ze goed kunt bekijken: De portretfoto's zijn gemaakt met de FUJIFILM GFX50's en de GF110mm en qua nabewerking zijn ze in Lightroom op Classic Chrome gezet en wat contrast toegevoegd. De Zwart/Wit portretfoto is via het Acros profiel gedaan. 

De EVF vind ik steeds fijner vinden voor het maken van portretfoto's met natuurlijk licht. Je kan goed voorspellen wat de foto wordt.

Tevens heb ik ook een nieuwe workshop online gezet! Namelijk het maken van karakter portretten. Je kan je door HIER te klikken aanmelden voor deze workshop!