Fotografie in Beeld 2016

Afgelopen zaterdag was het zo ver, Fotografie in Beeld was terug, dit keer in de Loads in Krommenie. Tijdens dit evenement heb ik in twee demonstraties geven. De eerste stond in het teken van fotograferen met de Elinchrom RX one en dat je heel veel kan doen met dit ene 100watt/sec flitslampje. Van contrast rijke portretten tot gelijk belichte groepsportretten. 

De tweede demo stond in het teken van dansfotografie. Model en Ballerina Kim heeft hard haar beste gedaan ondanks het erg koud was!

Naast mijn demo's waren er ook diverse workshop van andere topfotografen als Wendy Appelman, Richard Terborg, Aad Sommeling, Ronald Koster, Geert Langelaan en vele andere. Daarnaast waren er ook stands van Nikon, Olympus, FotoFlits, Jan R Smit, Xposer, Kybota, Pf, Shutr en er was het echte Cafe Obscura cafe plein!

Het was een erg leuke dag ondanks het een beetje aan de koude kant was! Heb je de demo's gemist of zou je zelf aan de slag willen gaan? Ga dan nu naar de  want er staan weer diverse workshops geplant! Onder andere:

Tevens nog veel dank voor het team:
Assistent: Mike Kool
MUA: Ashley Wolthers
Model: Kim Ursem