DjazzTV project dag 2: Shoots

Vandaag was dan de eerste echt productie dag. Het was even flink zweten vandaag. Niet alleen van de warmte maar ook van de keelonsteking (maar hé, the show must go on!) en een paar technische problemen. We waren vergeten de accu van de Broncolon Move 1200L op te laden waardoor hij te geen is geraakt en niet meer geladen kon worden. Dus maar overgestapt op mijn Elinchrom ELC en Rotalux 100cm octaaf softboxVandaag had ik 4 artiesten op bezoek. De dag begon met Saxofonist Ad Colen, daarna tapdanseres Wouter Kiers, vervolgens Saxofoniste Wouter Kiers en afsluitend had ik trompettist en Rotterdammer Jan van Duikeren. De laatste sessie was vanwege de tijdsdruk (Jan had even later optreden) even heel hard werken. Maar ging erg goed. 

In de avond hadden we een optreden van Michael Varenkamp die zien Jazz College deel 1 gaf! Erg interessant. Ondertussen ben ik bezig geweest met het uitzoeken van foto’s nabewerken en maken van afdrukken. 

Morgen dag 3 beginnend met shoot en vervolgens de workshop :Live Jazz Fotografie geven! Kortom er wordt hard gewerkt in Rotterdam. Als je in de gelegenheid bent kom langs om mee te kijken met de shoot of voor de geweldige optredens!