Behind the Scenes: Harry's Horse Photoshoot

Hi,

Sorry voor de lange stilte, heb het gewoon erg druk laatste weken. Maar vandaag eindelijke weer even een dagje rustig aan in de studio!

Even kleine update waar ik mee bezig ben geweest. De afgelopen weken ben ik met Michel Maat van Cafe Obscura een aantal video tutorials aan het maken geweest. Hiervan komt de eerste eind deze week uit! Daarnaast voorbereidingen voor het Fotografie in Beeld evenement aankomende zaterdag in de Loods in Krommenie. Ook ben k bezig met wat nu nog geheime dingen voor Sigma. Ik ben nog een digitale back voor mijn Hasselblad 500c/m aan het testen geweest. Prive ben ik verhuist van Hillegom naar Beinsdorp en ook ben ik met projecten bezig voor Sanoma. Voorbereiding van nieuwe workshops. Vandaag gaan we ook nog een Seamless Vinyl rol ophangen in de studio. Druk, druk druk dus! 

Maar deze week maandag heb ik weer tijd en ik wil graag met jullie de Behind the scenes video delen die ik gemaakt heb van de photoshoot die ik voor de nieuwe komende collectie van Harry's Horse geschoten heb.