Analoog avontuur: vervolg

Vandaag weer een aantal scans binnen gehad van de afgelopen tijd. Altijd leuk, vooral als je zelf amper nog weet wat er ook al weer op stond. Sinds een paar maanden heb ik naast mijn Digitale kit ook altijd een aantal analoge camera's mee zoals de Nikon FM, Zenza Bronica ETRS en de Yashica-C.

Yashica-C

Onderstaand 3 foto's met de Yashica-C die ik hier al eens eerder besproken heb. Het blijft leuk hoe mensen reageren als je deze camera uit je tas haalt! Onderstaande foto is gemaakt tijden de FED shoot met Elise, Als afsluiting had ik er nog een paar met de Yashica geschoten. De Yashica-C foto is nu bij terugkomst gelijk favoriet. De gebruikte lamp is een Elinchrom BRX250 met de 100cm Rotalux softbox en ik heb Kodak T-Max100 film gebruikt.

Analoog 9423

De onderstaande foto's heb ik met de Yachica_C gemaakt in Amsterdam. Het zijn twee dubbele exposure foto's. Waarvan de onderste een happy accident is. Door de zwarte achterkant van de eerst foto is het nu net of zij op een vlot op de grachten drijft.

Zensa Bronica ETRS

De Bronica is een een monster van een camera. Compleet gemonteerd is het een grote camera. De bovenste foto i gemaakt van Benjamin Herman voor het Dutch Jazz Portraits project. De onderste is voor het FED fotografie project. Beide zijn geschoten op Kodak Portra160 film
Analoog 9425Analoog 9424