34x Trainingen / by Ferry Knijn

Het is even stil geweest, ik weet het, maar ik heb het verschrikkelijk druk gehad met diverse projecten waarvan ik nu de eerste publiek mag maken. Namelijk 34x Trainingen! In samenwerking met Studio34x zijn wij 34x Trainingen gestart. Omdat er steeds meer vraag kwam naar goede opleidingen in fotografie die niet een half jaar duren, hebben wij dit project opgestart. 

Wat houdt 34x Trainingen in

Bij 34x Trainingen bieden wij 2 trainingen. De eerste duurt een week met daarin 3 lesdagen en 2 zelfstudie dagen waarbij je wel gebruik kunt maken van Studio34x. Dit is de training "Fotograaf in één week". 

De eerste dag bestaat uit het leren van de basisfuncties van je camera, de belichingsdriekhoek, compositie en het werken met natuurlijk licht

De tweede dag is een zelfstudie dag. Je krijgt een aantal opdrachten waarmee je de kennis uit de eerste dag leert te beheersen.

De derde dag zal in het teken staan van studio- en flitsfotografie. We gaan je leren met studioflitsers te werken en het uitlichten van modellen. 

De vierde dag is weer een zelfstudie dag. Waarbij je ook weer de mogelijkheid hebt dit te doen in de studio.

De vijfde dag staat in het teken van nabewerking. Nu gaan we je leren hoe je het maximale uit je foto's kunt halen die je eerder gemaakt hebt deze week met behulp van Lightroom en Photoshop CC. 

Voor degene die echt van fotografie hun vak willen maken hebben wij de uitbreiding met de training "Freelance fotograaf". De eerste week loopt gelijk met de training "Fotograaf in één week" echter krijg je extra opdrachten. 

De tweede week beginnen we de maandag met de zakelijke kant. Een dag waarbij we je leren waar je als fotograaf het meeste mee bezig zult zijn. Het schrijven van plannen. Je leert hoe een ondernemingsplan te maken, een financieel plan en een marketing plan. Ook gaan we het hebben over rechten en beschermen van je foto's.

De rest van de week krijg je een eindopdracht om uit te voeren. 

De derde week beginnen we met een theorie examen en presentatie van je eindproject, ook krijg je feedback op je gemaakte plannen. Bij het behalen van het examen en goede afronding van het eind project krijg je een certificaat.

De vrijdag is de presentatie avond. Op deze avond mag je je familie en vrienden uitnodigen voor de certificaat uitreiking. Ook mag je je werk presenteren en eventueel familie en vrienden op de foto zetten in de studio!

Meer informatie 

Wil je nu meer weten of je inschrijven ga dan naar www.34x-trainingen.nl