Review: Elinchrom 70cm Beauty Dish Wit

andaag een review van de Elinchrom 70cm Beauty Dish Wit. De Elinchrom 70cm Beauty Dish is mijn favoriete licht modifier voor in de studio. Het is de modifier waar ik bijna elke sessie mee start. De reden? Heel simpel: hij ziet er bijna op iedereen gelijk goed uit! Het is een heel prettige lichtbron. De grote van de beauty dish geeft een mooie zachtheid met een crispy randje. Mede de witte binnenkant en de "sock" zorgen hiervoor. Nu moet ik zeggen dat ik de "sock" vooral bij vrouwen gebruik. Mannen kunnen (beetje afhankelijk van de leeftijd) ook zonder Sock gefotografeerd worden.

Hieronder staan 3 foto's, elke is met een andere interne Elinchrom deflectors gemaakt. De eerste is met de zilveren, de tweede de witte en de derde de gouden.

De zilveren Elinchrom deflector was vroeger de enige deflector die ik gebruikte. Dit omdat ik met name "jonge" mensen fotografeerde.

De witte Elinchrom deflector is mijn nieuwe favoriet. Dit komt omdat hij een iets zachter licht geeft en ik dat iets meer prefereer.

De laatste is de gouden Elinchrom deflector. Deze geeft een iets warmer beeld. Dit werkt met name erg goed bij oudere mensen en mensen met ene dokere huid. Als je echt bijna zwarte mensen fotografeert is dit de truck om hun huid nog mooier uitte laten komen.

Kortom koop een Elinchrom 70cm Beauty Dish. In de set zitten ook de deflectoren. Deze beauty dish werkt altijd. Voor zowel hoofdportretten als meer full body foto's. In mijn portfolio zitten vele foto's de Elinchrom beauty dish gemaakt zijn.

http://www.fotoflits.com/elinchrom-softlite-reflector-wit-82-deg-70-cm-o